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- period
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All year round
- time
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17:00~22:00(LO20:00)
- Fee
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9,000 yen per person
January/February MENU
■昆布で〆た真鯛の炙り 金柑とおぼろ昆布をあしらって
■生ベーコンを巻いた手長海老のポワレ
■季節のポタージュ
■鮮魚のポワレ 柑橘風味のブイヤベースソース 菊菜の焼きリゾット
※オマール海老のローストにグレードアップ+2,000円
■国産牛の網焼き ワサビ風味
※近江牛ロースの網焼きにグレードアップ+3,000円
■焼きたてパンとバター
■パティシエおすすめデザート
■カフェフリー
3月MENU
■鴨胸肉のスモーク 春野菜のサラダ仕立て オレンジ風味
■帆立貝のポワレ エピス薫るトマトとサフランのソース
■季節のポタージュ
■サーモンのロースト 葉ワサビと柚子胡椒のブールブランソース
※オマール海老のローストにグレードアップ+2,000円
■国産牛の網焼き ワサビ風味
※近江牛ロースの網焼きにグレードアップ+3,000円
■焼きたてパンとバター
■パティシエおすすめデザート
■カフェフリー
*Additional ¥1,500 for seasonal clay pot rice (serves 2-3)
We cook the rice after receiving your order, so it will take about 30 minutes.
- ※
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The displayed price includes a 13% service charge and 10% consumption tax.
- ※
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The menu may change depending on the availability of ingredients.
- ※
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If you have any food allergies, please inform staff in advance.
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The photograph is an image.
- ※
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By law, we will not serve alcohol to anyone driving or under the age of 20.
Kyoto French
![](/common-ths/all/img/img-module/elem-pic/ximg-blank.gif.pagespeed.ic.Ukj61DcGaV.png)
- seat
-
78 席
- Private room
-
available
- ※
-
1 room
- floor
-
B1F
- Business hours
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07:00~10:30 (L.O.10:00)
11:30~15:00 (L.O.14:00)
17:00~22:00
- ※
-
(Last orders: Course 20:00, A la carte 21:00, Drinks 21:30)
- telephone number
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