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Kyoto French Course Hou

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date of expiry Until December 31st

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period

All year round

time

17:00~22:00(LO20:00)

Fee

9,000 yen per person

January/February MENU

■昆布で〆た真鯛の炙り 金柑とおぼろ昆布をあしらって
■生ベーコンを巻いた手長海老のポワレ 
■季節のポタージュ
■鮮魚のポワレ 柑橘風味のブイヤベースソース 菊菜の焼きリゾット
 ※オマール海老のローストにグレードアップ+2,000円
■国産牛の網焼き ワサビ風味
 ※近江牛ロースの網焼きにグレードアップ+3,000円
■焼きたてパンとバター
■パティシエおすすめデザート
■カフェフリー

3月MENU

■鴨胸肉のスモーク 春野菜のサラダ仕立て オレンジ風味
■帆立貝のポワレ エピス薫るトマトとサフランのソース
■季節のポタージュ
■サーモンのロースト 葉ワサビと柚子胡椒のブールブランソース
 ※オマール海老のローストにグレードアップ+2,000円
■国産牛の網焼き ワサビ風味
 ※近江牛ロースの網焼きにグレードアップ+3,000円
■焼きたてパンとバター
■パティシエおすすめデザート
■カフェフリー

*Additional ¥1,500 for seasonal clay pot rice (serves 2-3)
We cook the rice after receiving your order, so it will take about 30 minutes.


The displayed price includes a 13% service charge and 10% consumption tax.

The menu may change depending on the availability of ingredients.

If you have any food allergies, please inform staff in advance.

The photograph is an image.

By law, we will not serve alcohol to anyone driving or under the age of 20.


Kyoto French

seat

78 席

Private room

available 

1 room

floor

B1F

Business hours

07:00~10:30 (L.O.10:00)

11:30~15:00 (L.O.14:00)

17:00~22:00

(Last orders: Course 20:00, A la carte 21:00, Drinks 21:30)

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